Kleinste Soepfabriek Linzensoep BIO
Overzicht400 ml biologische linzensoep met olijfolies en komijn.
Geconcentreerde soep: goed voor 3 x 200 ml soep.
Bereidingsadvies:
Gebruik: deze soep verdunnen met een halve pot water en verwarmen.
Serveertip: lekker met een drup olijfolie, verse koriander en een kneep vers citroensap.
Bewaren:
Na openen gekoeld bewaren (max 7 ºC) en beperkt houdbaar.
Ingrediënten:
Water, aardappelen*, 11% rode linzen*, tomatenpuree*, ui*, 5,3% olijfolie*, komijn*, koriander*, knoflook*, zout, gistextract, aardappelzetmeel*, chilipoeder*, peper*.
* = biologisch.
Allergenen: –
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Voedingswaarden:
Per 100 ml bereid:
Energie: 275kJ / 66kcal
Vetten: 4,1g
Waarvan verzadigd: 0.57g
Koolhydraten: 5,3g
Waarvan suikers: 0,25g
Eiwitten: 1,67g
Zout: 0,69g
Deze linzensoep met aardappel, komijn en olijfolie is dé ultieme maaltijdsoep. Een publiekslieveling die je verwarmt. Het recept voor deze soep is van moeder op dochter doorgegeven en heeft de ideale verhouding van zoet, zuur en komijn. In ons fabriekje maken we, met een enthousiast team en 658 zonnepanelen, met veel plezier soep en bouillon. Op de ouderwetse manier: met tijd, zorg en aandacht. Dan is soep het allerlekkerst.
Door de ambachtelijke productie ontstaan natuurlijke smaaknuances.