Kleinste Soepfabriek Zuid-Afrikaanse Pindasoep BIO
Overzicht400 ml biologische Zuid-Afrikaanse Pindasoep.
Geconcentreerde soep: goed voor 3 x 200 ml soep.
Bereidingsadvies:
Gebruik: deze soep verdunnen met een halve pot water en verwarmen.
Serveertip: lekker met verse kokosmelk, een kneep verse citroen, verse oregano en geroosterde chilipepertjes.
Bewaren:
Na openen gekoeld bewaren (max 7 ºC) en beperkt houdbaar.
Ingrediënten:
Water, aardappel*, sperzieboon*, ui*, 4% PINDA*, tomatenpuree*, waxy-maïszetmeel, paprika*, zout, gistextract, knoflook*, zonnebloemolie*, zwarte peper*, gember*, citroensap*, oregano*, cayenne*.
* = biologisch.
Allergenen: bevat pinda.
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Voedingswaarden:
Per 100 ml bereid:
Energie: 154kJ / 37kcal
Vetten: 1,5g
Waarvan verzadigd: 0,2g
Koolhydraten: 4,4g
Waarvan suikers: 0,3g
Eiwitten: 1,3g
Zout: 0,73g
Tijdens het schrijven van ons Soepboek ontdekten we deze heerlijke exotische smaakbom uit Zuid-Afrika, waar de nieuwe keuken beroemd is om haar smaakvolle combinaties. Een heerlijke pindasoep met aardappel en sperziebonen. In ons fabriekje maken we, met een enthousiast team en 658 zonnepanelen, met veel plezier soep en bouillon. Op de ouderwetse manier: met tijd, zorg en aandacht. Dan is soep het allerlekkerst.
Door de ambachtelijke productie ontstaan natuurlijke smaaknuances.