Kleinste Soepfabriek Champignonsoep BIO
Overzicht400 ml biologische Champignonsoep.
Geconcentreerde soep: goed voor 3 x 200 ml soep.
Bereidingsadvies:
Gebruik: deze soep verdunnen met een halve pot water en verwarmen.
Serveertip: eventueel een scheutje sherry, room en verse peterselie toevoegen. Kan ook als ragout gegeten worden met extra room, maizena en peterselie.
Bewaren:
Na openen gekoeld bewaren (max 7 ºC) en beperkt houdbaar.
Ingrediënten:
Water, 40% champignons* (Agaricus Bisporus), TARWEBLOEM*, waxy-maïszetmeel, BOTER* (MELK), zonnebloemolie*, zout, 2% ROOM (MELK)*, gistextract, peper*en nootmuskaat*.
*= biologisch.
Allergenen: bevat glutenbevattende granen, tarwe, lactose en melk.
Geschikt voor vegetariërs.
Voedingswaarden:
Per 100 ml bereid:
Energie: 179kJ / 46kcal
Vetten: 2,6g
Waarvan verzadigd: 1g
Koolhydraten: 3,1g
Waarvan suikers: 0,2g
Eiwit: 1,6g
Zout: 0,66g
Een heerlijke champignonsoep. Zoals hij hoort. Wist je dat Nederland één van de grootste producenten is van de paddenstoelensoort Agaricus Bisporus. Door kennis en passie samen te brengen hebben wij hiervan deze overheerlijke biologische champignonsoep gemaakt. In ons fabriekje maken we, met een enthousiast team en 658 zonnepanelen, met veel plezier soep en bouillon. Op de ouderwetse manier: met tijd, zorg en aandacht. Dan is soep het allerlekkerst.
Door de ambachtelijke productie ontstaan natuurlijke smaaknuances.