Kleinste Soepfabriek Erwtensoep met vlees
Overzicht400 ml biologische erwtensoep met vlees.
Geconcentreerde soep: goed voor 3 x 200 ml soep.
Bereidingsadvies:
Gebruik: deze soep verdunnen met een halve pot water en verwarmen.
Serveertip: lekker met rookworst en roggebrood met roomboter en katenspek.
Bewaren:
Na openen gekoeld bewaren (max 7 ºC) en beperkt houdbaar.
Ingrediënten:
Water, spliterwten* (totaal aan erwten 20%), prei*, ui*, KNOLSELDERIJ*, 7% varkensvlees*, groene erwt*, doperwt*, 3% rookspek, zout, aardappelzetmeel*, SELDERIJ*,uienpoeder*, peper*, bonenkruid*, nootmuskaat*, piment*, koriander*.
* = biologisch.
Allergenen: bevat selderij.
Voedingswaarden:
Per 100 ml bereid:
Energie: 250kJ / 60kcal
Vetten: 1,52g
Waarvan verzadigd: 0,6g
Koolhydraten: 5,9g
Waarvan suikers: 1,0g
Eiwitten: 5,2g
Zout: 0,54g
Onze erwtensoep (snert) is een heerlijke soep tijdens de koude wintermaanden; een echte authentieke Hollandse maaltijdsoep! Deze soep wordt gekookt met een mix van verschillende erwten en is hiermee een goede bron van eiwit. Probeer ook eens onze veganistische variant! In ons fabriekje maken we, met een enthousiast team en 658 zonnepanelen, met veel plezier soep en bouillon. Op de ouderwetse manier: met tijd, zorg en aandacht. Dan is soep het allerlekkerst.
Door de ambachtelijke productie ontstaan natuurlijke smaaknuances.