Kleinste Soepfabriek Pure tomatensoep BIO
Overzicht400 ml biologische Pure Tomatensoep à la Johannes van Dam.
Geconcentreerde soep: goed voor 3 x 200 ml soep.
Bereidingsadvies:
Gebruik: deze soep verdunnen met een halve pot water en verwarmen.
Serveertip: voeg verse basilicum en/of een scheutje room of olijfolie toe.
Bewaren:
Na openen gekoeld bewaren (max 7 ºC) en beperkt houdbaar.
Ingrediënten:
80% Tomaten* (passata di pomodoro), water, ui*, zout, zonnebloemolie*, olijfolie*, gistextract, lavaswortel*, peper*.
*=biologisch
Allergenen: –
Geschikt voor veganisten.
Voedingswaarden:
Per 100 ml bereid:
Energie: 106kJ / 25kcal
Vetten: 1,2g
Waarvan verzadigd: 0,12g
Koolhydraten: 2,85g
Waarvan suikers: 1,68g
Eiwitten: 0,7g
Zout: 0,64g
Soep in pure eenvoud. Met lang en zacht gefruite uitjes, volle rijpe tomaten en de mooie smaak van lavas is dit de ideale tomatensoep, zonder toegevoegde suikers. In Groningen maken we, met een enthousiast team en 658 zonnepanelen, met veel plezier soep en bouillon. Op de ouderwetse manier: met tijd, zorg en aandacht. Dan is soep het allerlekkerst.