Kleinste Soepfabriek Runderbouilion BIO
Overzicht400 ml biologische runderbouillon.
4 dagen en nachten lang getrokken.
Beef Bone Broth.
Geconcentreerde bouillon: goed voor 3 x 200 ml bouillon.
Bereidingsadvies:
Gebruik: verdunnen met maximaal een halve pot water en verwarmen.
Serveertip: de perfecte basis voor een eigengemaakte soep. Eventueel soepgroenten en/of vermicelli toevoegen of als basis voor een krachtige jus of risotto gebruiken.
Bewaren:
Na openen gekoeld bewaren (max 7 ºC) en beperkt houdbaar.
Ingrediënten:
Water, runderdelen* (getrokken van 15% rund), wortel*, runderpoulet*, ui*, zout, SELDERIJ*, peterselie*, gistextract, peper*, piment*, rozemarijn*, tijm*. * = biologisch
* = biologisch.
Allergenen: bevat selderij.
Voedingswaarden:
Per 100 ml bereid:
Energie: 3 kJ / 0,7 kcal,
Vet: 0,01g
Waarvan verzadigd: 0,002g
Koolhydraten: 0,14g
Waarvan suikers 0,1g
Eiwit: 0,04g
Zout: 0,64g
Sommige dingen hebben tijd nodig. Leren zwemmen bijvoorbeeld, of met de auto van Almere naar Amsterdam. Onze bouillon ook. Om alle smaken uit de ingrediënten te trekken hebben we 96 uur nodig. Vier. Hele. Dagen. Zo is onze bouillon het allerlekkerst. Je kunt het zo opdrinken of er iets anders lekkers van maken. Eet Smakelijk! In ons fabriekje maken we, met een enthousiast team en 658 zonnepanelen, met veel plezier soep en bouillon. Op de ouderwetse manier: met tijd, zorg en aandacht. Dan is soep het allerlekkerst.
Door de ambachtelijke bereiding ontstaan smaakvariaties en heeft de bouillon vetoogjes, wat extra smaak geeft.